Kwaliteit

Alle medewerkers van InDepth Security hebben een politierecherche-achtergrond. Zij horen ‘wat niet gezegd wordt’ en lezen ‘wat niet geschreven is’. Zij zijn gewend om feiten te rapporteren, los van alle subjectieve elementen.

Integriteit

Integriteit is een relevant onderdeel van het nieuwe ondernemen. U en uw werknemers moeten uitermate betrouwbaar zijn en het imago van uw bedrijf is transparant en open. Dit imago zal een pré zijn bij klanten die vragen om discretie, zorgvuldigheid én die misschien wel letterlijk hun deuren open moeten stellen voor uw werknemers.

Innovatie

InDepth Security heeft een innovatieve onderzoeksmethode ontwikkeld, specifiek gericht op integriteitonderzoeken. Nieuwsgierig? In een persoonlijk gesprek lichten we een tipje van de sluier op en vertellen we u over onze werkwijze.

Veiligheid

U wilt betrouwbaar personeel selecteren en in dienst nemen. Door het laten verrichten van een integriteitonderzoek kunt u de risico’s beperken. Een integriteitonderzoek is volgens kwaliteitsstandaarden aan te bevelen voor integriteitsgevoelige functies in uw organisatie.

06 53203091 | 06-29002171